Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Šutnja Bakira Izetbegovića nakon napada policije na borce

Predsjednik Stranke demokratske akcije i bošnjački član Predsjedništva Bakir Izetbegović ponovo se pogubio kad su svi od njega očekivali da nešto uradi. Ovaj put izostalo je čak i uobičajeno saopštenje i barem deklarativna podrška.

Nakon deblokade Šićkog Broda i sukoba boraca s policijom kod Doboja, očekivalo se da se ”prvi u Bošnjaka” obrati ljudima koji to od njega očekuju i koji uglavnom svojim glasovima svih ovih godina održavaju SDA na vlasti, piše “BHDijaspora“.

Reakcije nije bilo, ali treba to reći, pratili su ga i ostali bošnjački političari. Gdje se danas pogubio Fahrudin Radončić, taj vrli zaštitnih radničkih prava, gdje je nestao sveprisutni Denis Bećirović koji uvijek ima pravu riječ za ugrožene i potlačene, gdje su ostale patriote na mlazni pogon.

Danas ih nema, uživaju u krvavo zarađenim vikendicama i kućetina, ko zna s kim i ko zna gdje. Dok se ljudi potucaju po kiši i hladnoći tražeći nešto malo, nešto od crkavice, od države za koju su spavali po rovovima.

Što neko reče, dobro nam je, odlično nam je čak kad vidimo ko nas sve vodi…

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više