Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Tadić: “Vučić je produbio Miloševićevo naslijeđe”

U intervju koji je dao za srpske medije, Boris Tadić je komentirao vladavinu Vučića i njegove stranke SNS-a. Smatra kako je Srbija danas potpuno druga država u odnosu na 2012. godinu.

Tadić ističe kako je dolaskom Vučića na vlast vratio naslijeđe Miloševića, ali ga i još produbio, što su ozbiljni znaci i elementi totalitarizma.

Smatra kako ovaj pogubni trned se najviše odrazio na polju sistematskog uništavanja političke kulture, koja je u Srbiji ionako krhka.

Vlast se vrlo lako i brzo došla u poziciju da umjesto upravljanje državom, ustvari vlada podanicima, napominje Tadić.

Rekao je kako i vladavina njegove stranke SNS-a ustvari odgovorna za kompletno sistemsko uništavanje temelja srpske države i društva u cjelini, jer najveći problem je u tome što njihova metodologija vladanja nije samo u tome da upravljaju svojim glasačima, nego i čitavom percepcijom opozicijskih glasača.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više