Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

VUČIĆ RAZGOVARAO S ERDOGANOM! Predsjednik Turske dolazi u posjetu Srbiji

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan čestitao je danas premijeru Aleksandru Vučiću pobjedu na predsejdničkim izborima, ističući da su prijateljski odnosi i saradnja između dveij ključne zemlje na Balkanu, dali važan doprinos regionalnom prosperitetu i miru

Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju s medijima, Vučić je telefonom razgovarao sa Erdoganom, koji je prihvatio poziv premijera da posjeti Srbiju i naglasio da bi mu bila velika čast da bude jedan od prvih gostiju novoizabranog predsjednika Srbije.

Turski predsjednik je istakao da su liderstvo i lična zalaganja premijera Vučića imali veliku ulogu u ostvarivanju saradnje i regionalnog partnerstva, što je učvrstilo bilateralne odnose Srbije i Turske u proteklih nekoliko godina.

Foto: Tanjug/AP, Tanjug/Dimitrije Goll
FOTO: Tanjug/AP, Tanjug/Dimitrije Goll

On je u ime naroda Turske i u svoje ime čestitao premijeru Vučiću na pobjedi.

“Kao dva lidera, koja su izabrana za vrijeme svog premijerskog mandata, u potpunosti vjerujem da ćemo zajedno raditi na daljem jačanju naših trenutnih prijateljskih odnosa i saradnje, naročito u oblasti ekonomije” – istakao je predsjednik Erdogan, dodavši da se nada da će bilateralna i regionalna saradnja biti učvršćena u svim oblastima.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više