Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vučić: Želim da Ramazanski bajram dočekate i provedete u spokoju i zadovoljstvu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji u Srbiji, kao i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

Neka bajramska poruka vječne i neprolazne ljubavi Božije nadahne svakog vjernika da prazničnu radost dijeli sa svojim bližnjima, jačajući u dušama trajne ljudske vrijednosti ljubavi, poštovanja i razumijevanja. Iskreno želim da Ramazanski bajram dočekate i provedete u spokoju, zadovoljstvu i uvjerenju da u Republici Srbiji i njenim državnim organima imate dobronamjernog partnera, uvijek spremnog za rješavanje svih pitanja na dobro Republike Srbije i svih njenih građana – naveo je Vučić, uz tradicionalnu čestitku: “Bajram šerif mubarek olsun”, prenosi Tanjug.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više