Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Željko Komšić čestitao Ramazanski bajram

Povodom Ramazanskog bajrama, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić uputio je iskrene čestitke poglavaru Islamske zajednice u BiH reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću, muftijama, imamima i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i u dijaspori.

– Mir, sreću, harmoniju, dobro zdravlje i uspjeh neka donese ovaj veliki praznik nakon svetog mjeseca ramazana, koji je bio ispunjen postom, učenjem, strpljenjem i odricanjem. Ramazanski bajram je prilika da damo lični doprinos u kreiranju boljeg ambijenta za svakoga, da se međusobno uvažavamo, poštujemo i razumijemo. Njegujmo tradiciju, običaje i kulturu koju vijekovima stvaramo. Uz želju za dobro zdravlje i porodičnu radost, upućujem najsrdačnije čestitke poglavaru Islamske zajednice u BiH reisu-l-ulemi Kavazoviću i svim muslimanima u BiH i u svijetu. Bajram šerif mubarek olsun – poručio je Komšić, saopćeno je iz Predsjedništva BiH, piše “Fena”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više