Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Kompanija “Sar Light” predstavila prve zvučne kutije i audio opremu proizvedenu u BiH

U četvrtak 7.11.2019 kompanija “Sar Light” Tuzla u klubu “Palma” predstavila je prvi BiH muzički proizvod napravljen u Bosni i Hercegovini, pod brendom “SAR”.

Promociji su prisustovali mnogobrojni gosti, a i predstavnici medija, te tako uveličali ovaj događaj.

Kvalitet, dizajn, vrhunski materijali i performanse su osnova kojom su se vodili prilikom izrade proizvoda.

Proizvodni pogon kompanije se nalazi u Tuzli, opremljen je najsavremenijom opremom specijaliziranom za izradu zvučnih, razglasnih sistema.

Sar-light kompanija na tržištu BiH prisutna je od 1996. godine. U samom početku bazirali su se na prodaju muzičke opreme i rasvjete, te iznajmljivanje razglasnih sistema i rasvjete. Svoju ponudu su 2000. godine proširili prodajom muzičkih instrumenata, LED rasvjete te uslugom ugradnje razglasnih sistema kao i sistema rasvjete za tržne centre, dvorane, vjerske objekte ,…, privatni stambeni prostori i drugo

Svi proizvodi pa tako i zvučne kutije SAR mogu se nabaviti u njihovoj poslovnici Sar-light u Tuzli a i preko distributera koji pokrivaju cijelu BiH.

Posle prezentacije muzičke opreme i audio tehnike, gosti su imali priliku da se  opuste uz dobru svirku.

U prilogu vam donosimo i foto galeriju sa promocije:

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više