Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nezavisna Bosanskohercegovačka Lista održala edukaciju za posmatrače

U sklopu predizbornih aktivnosti Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla danas je održao obuku za posmatrače NBL-a na lokalnim izborima 2020. godine u Gradu Tuzla. Obuka za posmatrače je održana s ciljem sprečavanja zloupotreba u izbornom procesu i krađe glasova u toku izbornog dana kao i za vrijeme prebrojavanja glasačkih listića.
4
Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla ovom prilikom izražava nadu da će Lokalni
izbori 2020. godine proteći u demokratskom duhu sa što manjim brojem uočenih nepravilnosti a građani Tuzle svojim glasovima direktno odlučiti ko će ih predstavljati naredne 4 godine u Gradu Tuzla.
2
Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste još jednom poziva i molim građane Grada Tuzla da izađu na izbore i svojim glasom spriječe interesno vezane skupine vladajuće strukture da odluče u njihovo ime predstavnike vlasti u Gradskom vijeću Grada Tuzla.
3
Samo izlaskom na izbore možemo mjenjati stvari i napraviti Tuzlu ugodnim i ljepšim mjestom za život svih njenih građana.
Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla.
Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više