Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Plava Poliklinika: Niže cijene PCR testiranja i ljekarski pregledi u Vašem domu!

PCR test koji je i dalje zlatni standard za detekciju koronavirusa, od sada se u certificiranoj laboratoriji Plave Poliklinike, može uraditi po sniženim cijenama:

  • Rezultati isti dan: 100KM
  • Rezultati sutradan: 90KM
  • Rezultati isti dan – hitno: 160KM

Testiranje je moguće obaviti na tri lokacije Plave Poliklinike u Tuzli  (Simin Han, Slatina i centar grada), u posebno odvojenim prostorijama, uz educirano osoblje i maksimalnu bezbjednost. Nalazi se izdaju sa QR kodom, koji garantuje validnost.

Pored nižih cijena PCR testiranja,  Plava Poliklinika je pacijentima omogućila i ljekarske preglede  tamo gdje se osjećaju najopuštenije  i najbezbjednije – u njihovom domu. Time su usluge patronažne službe Plave Poliklinike dodatno proširene, te će se pored dosadašnjih laboratorijskih pretraga i Covid testiranja, na kućnoj adresi moći obaviti pregledi specijalista iz različitih oblasti, a sve u nastojanju da se pacijentima omogući kvalitetna zdravstvena njega i u vrijeme pandemije.

Dodatna olakšica za procjenu zdravstvenog stanja  je i popust do 56% na laboratorijske pakete,koji se do 22.05.2021. mogu obaviti po akcijskim cijenama:

LAB STANDARD: KKS, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, holesterol, trigliceridi – 20KM (umjesto 38KM)

LAB PREMIUM ZA NJU: KKS, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, H-štitne (FT3, FT4, TSH)- 45KM (umjesto 97KM)

LAB PREMIUM ZA NJEGA: KKS, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA, fPSA – 40KM (umjesto 92KM)

COVID LAB: Feritin, CRP, D-dimer, KKS – 40KM (umjesto 70KM)

Ukoliko bilo koji od navedenih paketa želite uraditi u Vašem domu, potrebno je samo da pozovete mobilni tim Plave Poliklinike, koji će ubrzo nakon toga stići na Vašu adresu. Za sve vrste laboratorijskih analiza kao i ljekarske preglede, cijena dolaska patronažnog osoblja je 10KM (na relaciji Irac-Slavinovići u Tuzli.)

Cjenovnik svih laboratorijskih analiza možete pogledati ovdje. Za dodatna pitanja i zakazivanje termina možete pozvati  broj 035 393 111.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više