Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Posjetite luksuzno opremljeni salon ljepote “Lifestyle Bulevar” u Sarajevu

Da li ste se ikada zapitali gde se naše zvijezde neguju? Mi ćemo vam otkriti tajnu.

Riječ je o luksuzno opremljenom salonu ljepote “Lifestyle Bulevar” u Sarajevu u kom često možete da sretnete Sadika Hasanovića, Amara Gileta i mnoge druge zvijezde Granda.

Majka i ćerka, Damira i Ajla, ponosne su vlasnice novootvorenog salona u koji su, kako kažu, uložili mnogo novca, ali i ljubavi. Reč o je o porodičnom biznisu koji mnogo toga nudi mušterijama i na koji se dolazi isključivo zakazivanjem.

– U ponudi imamo sve što jednoj savremenoj ženi i muškarcu treba za njegu. Od klasičnog manikira, pedikira, zatim ukrašavanja i izlivanju noktiju, što je specijalnost moje ćerke, do lash lift trepavica, laminacije obrva, depilacije, kraljevske masaže – započinje priču vlasnica.

Iako Damira ne želi mnogo da priča o svojim mušterijama, saznali smo da u njen salon dolaze mnoge poznate bih ličnosti i da su rado viđene mušterije čak i Ana Bekuta i Snežana Đurišić koje kad god su u Sarajevu, svrate ovde na lux masažu, kako kozmetičari i maseri kažu – kraljevsku masažu u 4 ruke.

– Mnogi kažu da je ovaj salon ljepote jedan od najbolje opremljenih u Sarajevu, a i ja to slobodno mogu reći jer znam koliko je uloženo i sa kakvim materijalom radimo i kakvu uslugu nudimo. Pre svega, kod nas se radi na zakazivanje i diskrecija je zagrantovana, te ne želim da pričam ko sve od poznatih dolazi. Ne bi bilo fer prema njima, ali mogu vam reći da dolaze mnogi i rado se vraćaju – s osmehom priča Damira.

Kaže da je ovo tek početak, i da pored standarnih kozmetičarskih usluga, uskoro će svoju ponudu obogatiti još nekim kraljevskim tretmanima. A do tad vas sve poziva da dođete u salon majke i ćerke i uverite se zašto su broj jedan u Sarajevu!

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više