Fresh Press portal
Promo

POSJETITE ZH-ZOLA “SHOPPING DAY” – Crijep, fasade i alati! Sve na jednom mjestu!

17918204_120332000140203710_1655002115_n

Tri dana dijeli nas od “Proljetnog Shopping Day” događaja koji organizuje ZH-Zola doo Živinice. Riječ je o prepoznatljivom događaju, odnosno danu posebne kupovine, tokom kojeg će kupci po dosta povoljnim uslovima imati priliku kupiti robu iz širokog prodajnog asortimana ove kompanije

U subotu, 15. aprila 2017. godine od 7 do 19 sati, kompanija ZH-Zola doo Živinice i ove godine vjernim kupcima i posjetiocima priredila je bogati prodajni asortiman po dosta povoljnim cijenama. Kupcima će na raspolaganju biti više od 25.000 artikala, a u nastavku ćemo vam prezentovati neka od njih.

CRIJEP

Istaknite moderan ili klasičan krov koristeći crijep različitih oblika i boja.

Crijep je najzastupljeniji pokrov na našim prostorima već dugi niz godina. Osim kao funkcionalna zaštita od vremena, danas je njegova uloga i estetska, jer određuje finalni izgled svakog krova i kuće. S tim u vezi, kupcima je na raspolaganju Tondach, Polet -Novi Bečaj, Nexe i Teran crijep. Posjetite nas i za sebe izaberite crijep po 10% nižoj cijeni.

CRIJEP2
CRIJEP – NEXE / TONDACH

FASADE

Fasada vašem domu daje karakterističnost. Ona je odlučujuća kod prvog susreta drugih s vašom kućom. A znamo da prvi susret ostavlja najvažniji dojam.

Ceresit

Ceresit ima tradiciju staru preko 100 godina. Zahvaljujući svojoj tehnologiji i fokusiranju na silikone / građevinsku zaštitu, polaganje pločica, popravljanje podova i zaštitu površine. Nudimo Vam pažljivo odabran i usklađen sistem proizvoda i usluga. Svoju Ceresit fasadu možete kupiti po 10% nižoj cijeni ako posjetite “Proljetni Shopping Day” kompanije ZH Zola.

YTONG i WIENERBERGER BLOKOVI

Ytong zidni blokovi upotrebljavaju se za zidanje nosivih unutrašnjih i vanjskih, te ispunskih vanjskih zidova bza razne građevine. Idealni su za rekonstrukcije i nadogradnje postojećih građevina, lagani su pa manje opterećuju konstrukciju.

Kao građevinski materijal i sistemsko rješenje, Wienerberg blokovi su zdravi, ekonomski i energetski učinkoviti, idealni za sve oblike energetski učinkovite gradnje, kao što su gotovo nul energetske kuće, pasivne i solarne kuće. Blok ima minimalni životni vijek od 100 godina, što znači da je dugotrajni nositelj vrijednosti.

YTONG i WIENERBERG blokove tokom “Proljetnog Shopping Day-a” možete kupiti takođe po 10% nižoj cijeni.

YTONG blokovi
YTONG blokovi

ALATI

U našem asortimanu nudimo i električne i ručne alate renomiranih svjetskih proizvođača poput Makita i Einhella. Razlog našeg izbora tih alata je vrlo dobra kvaliteta, cijena i servis, što su prepoznali i naši klijenti i partneri. U ponudi je široka paleta proizvoda tih proizvođača primjerena našim kupcima, a isti možete kupiti po 20% nižoj cijeni.

DSC_0557
Cikular za pilanje drveta

S obzirom da se u asortimanu ZH –Zola doo nalazi više od 25.000 artikala, kupci će putem Facebook stranice ove renomirane firme biti obaviješteni o svim pogodnostima koje su priredili za subotu 15. aprila 2017 godine.

Napomenućemo da će prodajni centar ZH-Zola u subotu biti otvoren od 7 do 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br. 11.

17918204_120332000140203710_1655002115_n

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više