Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Udruženja potrošača “Klub potrošača” održao sastanak u Domu penzionera

Danas je, sa početkom u 11 sati, u restoranu JU Doma penzionera u Tuzli održan sastanak Udruženja portošača “Klub potrošača” TK na čijem dnevnom redu je akcenat stavljen na problematiku u saobraćaju GiPS-a TK.

Prezentaciju je predvodila gosp. Gordana Bulić, predsjednica Udruženja potrošača “Kluba potrošača” TK, koja je govorila o problemima sa kojim se građani Tuzle, ali i okolnih opština, susreću prilikom korištenja usluga GiPS-a TK, kao što su cijene karata, neredovne linije, ako i nedostatak autobusnih linija na pojedinim mjesta oko Tuzle.

Nakon prezentacijskog dijela prisutni su imali priliku postavljati pitanja na temu kulture saobraćaja u TK, a na ista su odmah dobijali adekvatne odgovore.

Nakon sastanka svi prisutni su imali priliku zasladiti se proizvodima Eko hrana “Jukan“, ali i kupiti artikale, od raženih, ječmenih i zobenih žitarica, mermelada bez šećera od suhe šljive, borovnice, zovinih bobica, sirupa… Svaki od ovih proizvoda ima ljekovita svojstva i dobar je za liječenje različitih bolesti, a naročito dijabetesa, po sniženim cijenama.

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više