Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ZH-ZOLA: Akcija vrhunskih proizvoda samo za Vas i Vaš dom!

ZH-Zola u saradnji sa Henkel BH pripremili su akciju vrhunskih proizvoda samo za Vas i Vaš dom!

Želja je da ovom akcijom približe svojim kupcima sistem CERETHERM,kako bi visokokvalitetni proizvodi najvećeg svjetskog porizvođača ljepila Henkel-a bili dostupni svima.

Radi se o akciji u kojoj za svakih kupljenih 100 m2  fasadnog sistema Ceresit koje uzmete u našem maloprodajnom objektu pored redovnog popusta putem kluba potrošača ostvarite i dodatni popust od 240 KM.

Ceretherm – je ekološki sistem koji eliminira gubitke toplote u zimskom periodu, zadržava prijatnu atmosferu tokom ljeta, produžavajući životni vijek građevine i pritom zadržavajući zdravu sredinu u stanu.

Sistem Ceresit Ceretherm efikasno postiže trajnu termoizolaciju, jer kompatibilnost sistema garantira izuzetan kvalitet i trajnost. Sa Ceresit Ceretherm sistemom znatno se smanjuju troškovi za energiju i poboljšava se ugođaj življenja. Pored toga, kvalitet Ceresit ljepila i fasadnog maltera koji su raspoloživi u širokoj paleti boja će dati fasadi jedinstven estetski izgled.

Fasadni termoizolacioni sistemi Ceresit – inovativni i profesionalni, obezbjeđuju perfektnu završnu obradu zidova, imaju savršeno prianjanje na noseću podlogu i odličnu otpornost na stvaranje pukotina.

Osnovne osobine Ceresita su komfor, ušteda, kvalitet i trajnost, te širok spektar boja po Vašoj želji.

Za sve informacije o akciji budite slobodni kontaktirati nas na broj telefona 035/773 064

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više