Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ZH-ZOLA “SHOPPING DAY” – Kupite bijelu tehniku Gorenje po cijanama nižim za 20%

Tokom sutrašnjeg “Proljetnog Shopping Day-a” ZH Zola za vas je pripremio bogatu ponudu bijele tehnike, elektromaterijala, proizvoda potrebnih za dom, odnosno domaćinstvo po cijenama nižim za 20%, te vodomaterijala po cijeni nižoj za 10%

BIJELA TEHNIKA

Kućni uređaji uveliko olakšavaju naš svakodnevni život, brinu se za svježinu hrane, njegu odjeće, čisto posuđe, pomoć pri kuhanju i pečenju, kao i održavanja svježeg zraka. Kupovinom bijele tehnike Gorenje uvijek dobijate vrhunske brendove, tehnološki sofisticirane i učinkovite, koji će upotpuniti Vašu kuhinju, kupaonicu i druge prostorije u Vašem domu.

Bijelu tehniku izvrsne kvalitete, vrhunske komponente dizajna i funkcionalnosti pronaći ćete u prodajnom centru ZH-Zola po cijenama nižoj za 20%.

Osim po modernom dizajnu, jednostavnom upravljanju, adaptivnoj tehnologiji i savršenoj vrijednosti, Gorenje je svoju reputaciju potvrdilo i brojnim prestižnim međunarodnim priznanjima.

Za Vas smo obazbijedili širok asortiman Gorenje bijele tehnike po akcijskim cijenama i visokom kvalitetom. Pored odličnog popusta od 20%, za svaki kupljeni veliki aparat, ZH Zola vas nagrađuje s peglom Gorenje GRATIS!

ZH-Zola
Bijela tehnika

OPREMA ZA DOMAĆINSTVO

U firmi ZH-Zola ćete pronaći široki asortiman proizvoda i potrepština za domaćinstvo, koji će Vam pružiti odličnu priliku da opremite Vaš dom i napravite pravu atmosferu po cijanama nižim za 20%.

ZH-Zola prodaje okvire za slike, košare, stolne, plafonske i zidne lampe, svijećnjake, tepihe, ukrasne jastuke, posteljinu, kutije za pospremanje i još puno više za savršen završni dodir u vašoj kući.

Kuhinja je jedna od prostorija u kojoj provodimo dosta vremena, te su sitnice poput šolja za kafu, podmetača za čaše, slamičica, bokala ili činija uvijek dobro došle. Takođe, za sebe možete izabrati nešto iz velike ponude suđa. A kako bi sve izgledalo uredno i čisto u firmi ZH-Zola možete pronaći i sunđere za pranje, kese za odlaganje, kao i različite modele krpa za čišćenje.

Dolazak proljeća pravo je vrijeme da osvježite izgled svog doma. Posteljina je najbrži i najljepši način da svom domu date novi izgled i učinite ga udobnijim mjestom za odmor. Takođe, u našem centru potražite širok asortiman kućnih potrepština za uređenja doma od zavjesa, tapeta, tepiha, dekoracija do pribora za kuhinju…

Oprema za domaćinstvo
Oprema za domaćinstvo

ELEKTROMATERIJAL / VODOMATERIJAL

U našoj ponudi nalazi se širok izbor kvalitetnog elektromaterijala domaće i strane proizvodnje: razvodne table, osigurači, kablovi i ostalo po cijenama nižim za 20%.

Takođe, našim kupcima i posjetiocima na raspolaganju je i bogat asortiman vodomaterijala – vrhunske pipe, mješalice, česme, tuševi za kuhinju i kupaonicu po cijenama nižim za 10%

Vodomaterijal / Elektromaterijal
Elektromaterijal / Vodomaterijal

Sutra (subota), 15. april 2017. godine od 7 do 19 sati posjetite prodajni prostor firme ZH Zola i budite prvi kupci “Proljetnog Shopping Day-a”.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

 

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više