Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Azmir Husić otkrio koje je utakmice FK Sarajevo namjestilo: Sudije će vam pomoći

“Avazov Sport” je došao u posjed izjave Azmira Husića, predsjednika FK Sloboda, koju je dao disciplinskim organima NSBiH, a vezane za priče o navodnom namještanju rezultata, o “spornoj” tituli bordo tima, o večeri u “Parku prinčeva” na kojoj se pričalo o dugovanju za premije, odnosno o neisplaćenih 20.000 KM, koje je, navodno trebalo Sarajevo isplatiti igračima Slobode, za pobjedu nad Mladosti iz Obarske na Tušnju

Husić je precizno objasnio kako je došlo do sastanka, o čemu je pričao sa Dinom Selimovićem, direktorom FK Sarajevo, te sa Abdulahom Ibrakovićem.

SlobodaSloboda2

Sloboda3

“Sudije će biti one koje će vam pomoći” – glasila je jedna sms poruka, koju je, navodno Selimović poslao Husiću, stoji u izjavi koju je predsjednik Slobode dao u NSBiH.

Naredna poruka glasila je “Predsjedniče, neka je sa srećom danas i Božijom pomoći”…, otkriva Husić sadržaj SMS-a koji je dobijao tih dana od direktora Sarajeva Dine Selimovića.

Nadalje Husić u izjavi navodi kako je u toku utakmicu Vitez i Sarajevo informisao o kretanju rezultata.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više