Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bosna i Hercegovina domaćin Europskog prvenstva u nogometu 2022. godine

Na redovnoj sjednici Izvršnog odbora UEFA, održanoj u Ljubljani pod predsjedavanjem Predsjednika UEFA Aleksandera Čeferina, donijeta je odluka da se Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine dodijeli organizacija „U-17“ Europskog prvenstva 2022. godine u nogometu za žene.

Ovim je ukazana velika čast našoj državi i Savezu, koji će po prvi put biti organizator jednog europskog natjecanja pod okriljem UEFA.

Zahtjevan zadatak je pred nama, jer biti domaćin jedne ovakve manifestacije jeste privilegija, ali je ujedno i velika obaveza.

NS BiH će sve učiniti da u punom kapacitetu iskoristi svoja dosadašnja iskustva u organizacijama kvalifikacijskih turnira, a time opravda ukazano povjerenje UEFA, koje će sigurno biti potvrđeno kvalitetnom organizacijom ovog prestižnog događaja, priopćeno je iz NS BiH.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više