Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bravo za navijače Želje: Uručili novac za sugrađanku koja se porodila ispred stadiona Grbavica

Navijači Željezničara nedavno su pokrenuli humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali finansijska sredstva za sugrađanku koja se porodila ispred stadiona Grbavica.

Akcija je završena, a iz Udruženje navijača FK Željezničar, Manijaci 1987, obavijestili su javnost da su prikupljena sredstva u iznosu od 2.160 KM.

U prethodnoj humanitarnoj akciji skupljena je novčana pomoć u iznosu 2.160 KM. Novac je uručen porodici, a mi se kao grupa još jednom zahvaljujemo svim navijačima Fudbalskog kluba Željezničar na nesebičnom doprinosu” – saopćeno je iz udruženja navijača Željezničara.

Amra Kulović porodila se 26. novembra u vozilu Hitne pomoći ispred stadiona Grbavica, a Manijaci su akciju počeli 1. decembra.

– U ovoj lijepoj priči postoji i onaj tamni dio. Naime, porodica Kulović živi u nehumanim uvjetima bez struje u stanu i bez adekvatnog smještaja – objavili su tada iz navijačke grupe.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više