Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dejana ostavila Džumhura zbog srbijanske pjevačice?!

Dejana je ostavila Damira zbog srbijanske pjevačice Katarine Kaye Ostojić, piše Srpski telegraf.

Kada je pročitala poruke koje joj je slao riješila je da okončaju ljubavnu vezu.

Dejana je tokom boravka u Australiji primijetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo tapkanje po telefonu, a kako je odmicalo vrijeme, riješila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom kuckao po tastaturi, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je vidjela šta radi”, govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

Vidjela je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je vidjela da je Damir poslao preko deset poruka pjevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove”, završava priču izvor.

Zbog ovih Damirovih tajnih radnji Dejana ga je ostavila.

On je, prema pisanju ovog lista, pokušavao da se pomire, ali ona je bila “tvrd orah” i ostala pri svome da je najbolje da raskinu.

Živković se nakon raskida posvetila poslu u Majamiju, gdje boravi već mjesec dana, a Damir je otišao na naredni turnir, gdje je prošao neslavno. Mnogi misle, upravo zbog raskida veze.

Ni jedno od njih dvoje nije željelo da komentira ova saznanja, kao ni pjevačica Kaya, koja je, navodno, uzrok kraha ove ljubavne veze.

Stay in your league.

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više