Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ferguson nakon buđenja iz kome: “Mogu li stići na finale?”

Poslije operacije i nakon što se čitav svijet molio za njega, slavni Škot je sve bolje.

U bolnici je, oporavlja se od izliva krvi u mozak, dobro je, razgovara sa porodicom, a stigle su vijesti da je ponovo onaj stari.

“Dobro, sad je kasno, ne mogu na kup protiv Čelsija, ali bih mogao da stignem da 26. maja gledam finale Lige šampiona u Kijevu”, rekao je Fergi zapanjenim članovima porodice.

“Tipično za Ser Aleksa, on samo razmišlja o fudbalu. Volio bi da bude uz Real i svog fudbalskog sina Ronalda i to protiv Liverpoola koji najviše mrzi na svijetu”, kaže izvor blizak Fergiju.

On je odmah pošto se probudio iz kome, pitao sina Darrena kako je prošao sa Doncasterom, iako Daren nije vodio tim pošto mu je otac završio u bolnici.

Jasno da od toga nema ništa, jednostavno, Ser Aleks će se strogo pridržavati uputa ljekara kako bi se oporavio.

Škotu je Ronaldo među prvima poslao poruku “Drži se šefe”, a nikada ne skriva koliko je vezan za Fergusona koga zaista smatra sa drugog oca i najzaslužnijeg za sve što je napravio u karijeri, piše “N1“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više