Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Džeko odbio Rominu kapitensku traku od Florenzija

Edin Džeko se tokom ljetnog prelaznog roka konstantno povezivao sa odlaskom iz Rome, no na kraju Dijamant je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Vučicom, a sada je otkrio jednu zanimljivost vezanu za njega i Alessandra Florenzija.

Gotovo svaki dan je razgovarao sa Florenzijem, koji mu je govorio da će mu dati kapitensku traku ukoliko ostane u redovima rimskog kluba.

Džeko je otkrio da mu je nakon potpisivanja novog ugovora Italijan ponudio kapitensku traku rekavši “Ovo je tvoje”, no reprezentativac Bosne i Hercegovine je to odbio i poručio je Florenziju “Ti si naš kapiten”.

Iskusni bh. napadač došao je u Romu prije tri godine iz Manchester Cityja, a nakon potpisa novog ugovora istakao je koliko Rim znači njemu i njegovoj porodici.

(Vijesti.ba / SCsport)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više