Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Igrači iz Premijer lige BiH igraju protiv selekcija Meksika i SAD-a

S obzirom da je Prosinečki tek stupio na dužnost, te da slabo poznaje situaciju u Premijer ligi, danas je u Zenici održan sastanak na kojem su osim novog selektora prisustvovali i selektor mlade reprezentacije Vinko Marinović, sekretar stručnog štaba Darko Ljubojević, kao i Izvršni dirrektor za sport Fudbalskog saveza BiH, Elmir Pilav.

Na sastanku se razgovoralo o igračima koji će putovati za Sjedinjene Američke Države, a spisak bi ubrzo trebao ugledati svdjetlo dana, no kako SportSport.ba nezvanično saznaje na istom će se naći i jedno provjereno ime. Radi se o Harisu Medunjaninu koji je prošle sezone igrao u Sjedinjenim Američkim Državama i koji će tako predvoditi Zmajeve u pomenutim susretima.

Očekuje se i još nekoliko igrača iz inostranstva, no za njihov odlazak preko Bare treba i saglasnost klubova, pošto se ne radi o FIFA-inim terminu. Pored njih, ekspediciju Zmajeva za SAD činit će i igrači iz Premijer lige BiH.

Izvor: sportprimus.ba

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više