Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Manuel Neuer: Da smo kod kuće igrali kao Francuzi, navijači bi nas izviždali!

Ako postoji pozitivna strana, to je onda ta što ne idemo kući nakon loše utakmice, kaže Manuel Neuer

Njemačka je u polufinalu napustila Euro. Svjetski je prvak poražen od domaćina Francuske s 2:0, ali iako to rezultat ne sugerira, Nijemci su imali kontrolu gotovo čitavu utakmicu. Njihov najveći problem na ovogodišnjem Euru su zapravo bili golovi, odnosno nerealizacija.

“Imali smo puno prilika, ali imali smo nekoliko utakmica na Euru u kojima ih nismo iskoristili. To je bio maleni problem kojeg smo imali. Ali naš stav i naš karakter su bili dobri, mi uvijek želimo igrati dobar nogomet i dominirati. Čak smo i u polufinalu Eura protiv domaćina odigrali dobro, nametnuli svoju igru. Da smo mi na domaćoj utakmici odigrali kao Francuska, čitav stadion bi nam zviždao,” rekao je Manuel Neuer Kickeru pa se osvrnuo na prvenstvo od prije četiri godine.

“Ako postoji pozitivna strana, to je onda ta što ne idemo kući nakon loše utakmice. Ako usporedite ovo s Varšavom 2012. godine i 1:2 protiv Italije, radije ću turnir napustiti na ovaj način. Predstavili smo se bolje nego na zadnjem Euru. Mnogi prijatelji nogometa, ne samo Nijemci, bi nas voljeli gledati u finalu.”

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više