Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Oboren Neymar: Navijači utrčali u teren na otvorenom treningu Brazila

Brazilska nogometna reprezentacija ponovo je u fokusu interesovanja nacije. Nakon neuspjeha na Mundijalu koji je održan prije dvije godine u ovoj zemlji, euforija se vratila nakon osvajanja zlatnog odličja na Olimpijskim igrama koje su nedavno završene u Riju.

Reprezentacija se ovih dana priprema za kvalifikacionu utakmicu protiv Kolumbije za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji.

Organizovani otvoreni trening nije prošao po planu. Prisustvovao je veliki broj navijača, a nekoliko je utrčalo u teren s nadom da će se slikati ili pozdraviti sa zvijezdom Barcelone Neymarom koji je bio glavna meta.

Dvojica su čak uspjela da se probiju do nogometaša koji je na OI postigao ključni pogodak za osvajanje zlata.

Oborili su ga na travu, ali su intervenisali ljudi koji se brinu za sigurnost. Iako su prema jednom od njih bili grubi, Neymar je brzo smirio situaciju.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više