Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Payet: Nije mi u prirodi da sam negativac, nisam htio povrijediti Ronalda

“Ali nismo zabili iz mnogo razloga. Protiv Njemačke smo zabili dok su oni imali posjed, ovdje je bilo suprotno”, rekao je Payet

Cristiano Ronaldo travnjak Stade de Francea zbog ozljede morao je napustiti u 25. minuti. I to zbog posljedica starta Dimitrija Payeta već u sedmoj minuti.

“Nisam imao namjeru ozlijediti Ronalda, želio sam do lopte. Nije mi u prirodi da budem negativac. To uopće nije sporno”, rekao je Payet koji je na terenu bio samo sat vremena, nakon čega ga je zamijenio Kingsley Coman.

“Razočarani smo. Bili smo previše pod dojmom. Imali smo loptu i bolje prilike, ali nismo ih uspjeli probiti. Oni su ono malo prilika što su imali zabili.”

“Gol je bio presudan, gol koji mi nismo mogli zabiti. Eh, da smo zabili, oni bi se morali otvoriti i onda bi imali više prilika iz kontre.”

“Ali nismo zabili iz mnogo razloga. Protiv Njemačke smo zabili dok su oni imali posjed, ovdje je bilo suprotno”, dodao je Payet pa zaključio:

“To je nogomet, ali veliko hvala navijača, stvarno su nam pomogli.”

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više