Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Stari most u bojama Veleža

U galeriji slika objavljenih uz čestitku na Facebook stranici ‘Centra za mir’ je i slika magazina Svijet iz 1996. godine, sa čije naslovne strane Oručević vizionarski poručuje: “Igraće Velež i biće Most”

 

Mostarski Velež je konačno, nakon 33 godine, izborio plasman u Evropu. Čestitke „Rođenim“ stižu sa svih strana. Među prvima je stigla čestitka bivšeg gradonačelnika Mostara Safeta Oručevića, piše Avaz.

U galeriji slika objavljenih uz čestitku na Facebook stranici ‘Centra za mir’ je i slika magazina Svijet iz 1996. godine, sa čije naslovne strane Oručević vizionarski poručuje: “Igraće Velež i biće Most”.

Inače, fudbalere Veleža je nakon pobjede u Doboju kod Kaknja već u svlačionici dočekalo prijatno iznenađenje, piše Avaz. Klupski sponzor im je obezbijedio ček od 50.000 KM, kao nagradu za veliki uspjeh.

S druge strane, u Mostaru je spreman veličanstven doček „Rođenih“…

(Avaz)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više