Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Haos na vaganju: Conor vrijeđao Khabiba na vjerskoj osnovi pa nasrnuo na njega, a Nurmagomedov samo ponavljao “Elhamdulillah”

Rano jutros po našem vremenu održano je zvanično vaganje pred ovu borbu, ali ni to nije moglo proći bez incidenta. Prvi na vagu stao je Conor, a atmosfera se usijala kada je došao i Dagestanac…

Ljubitelji borilačkih vještina s nestrpljenjem očekuju sutrašnju spektakularnu borbu Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova u okviru UFC 229, piše “Depo.ba“.

McGregor je ovih dana vrijeđao svog protivnika na sve načine, a ponajviše na vjerskoj osnovi. Iako zna da je Khabib musliman, Conor ga je nudio alkoholom, a potom je za njega rekao da je terorista.

Rano jutros po našem vremenu održano je zvanično vaganje pred ovu borbu, ali ni to nije moglo proći bez incidenta. Prvi na vagu stao je Conor, a atmosfera se usijala kada je došao i Dagestanac.

Conor se pokušao “obračunati” sa njim te ga i udariti, a Khabib je samo ponavljao “Elhamdulillah”. Njihov meč na rasporedu je sutra rano ujutro po našem vremenu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više