Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ibrahimović o svom velikom prijatelju: “Jači je od mene, sve ću učiniti za njega”

Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović veliki su prijatelji još iz igračkih dana, a malo je nedostajalo da Šveđanin početkom godine zaigra za njegovu Bolognu.

Na kraju je Ibra završio u Milanu zbog Zvonimira Bobana gdje u 39. godini igra u nevjerojatnoj formi, no prijateljstvo sa srbijanskim trenerom nije zbog toga patilo. Čak naprotiv, Ibrahimović je emotivnim istupom objasnio koliko mu je stalo do prijatelja koji je ovoga ljeta prebolio leukemiju.

Kad sam čuo o Mihajlovićevoj bolesti, nisam znao koji je pravi trenutak da ga nazovem. Htio sam mu dati svu svoju snagu, ali nisam mogao. On je jači od mene. Rekao sam mu da ću napraviti sve za njega, pa čak i igrati besplatno”, ispričao je legendarni napadač Talijanima.

Podsjetimo, Mihajloviću je leukemija otkrivena u srpnju prošle godine i to je javno otkrio na konferenciji za medije sredinom tog mjeseca. Prije nekoliko dana prisjetio se teških dana iza sebe.

Nisam od onih koji kažu da je važno sudjelovati. Ne, ja hoću pobijediti. Taj pristup sam iskoristio u ovoj bitci i tu želju da pobijedim pod svaku cijenu. Nikad nisam ni razmatrao mogućnost da izgubim”, ispričao je Mihajlović u emisiji Domenica In na talijanskoj televiziji Rai.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više