Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ibrahimović pobijedio koronavirus: “Mogu vani” Je**š COVID-19”

Nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović poručio je da je zdrav i da je konačno izašao iz izolacije u kojoj je bio od 24. septembra kada su mu dijagnosticirali da je zaražen koronavirusom.

Zdrav sam, obavijestile su me nadležne službe. Karantin je okončan, mogu izaći vani”, poručio je na Twitteru 39-godišnji napadač Milana, uz hashtag “je**š COVID”.

Milan je na svojim stranicama objavio da je Ibrahimović na dva testa zaredom bio negativan, pa mu je prekinuta samoizolacija. Još se ne zna kada će se Zlatan vratiti na terene.

Ibrahimović je izašao iz karantina, a u petak je u njega ušao njegov suigrač Matteo Gabbia, koji je bio pozitivan u Reykjaviku pred kvalifikacijsku utakmicu mladih reprezentacija Islanda i Italije.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više