Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ibrahimović u gostima kod Jimmya Kimmela: “Da, idem na Svjetsko prvenstvo”

Zlatan Ibrhimović je sinoć gostovao kod Jimmy Kimmela u emisiji “Jimmy Kimmel Live” koja se emituje na američkoj komercijalnoj TV stanici ABC. U dijaloškoj emisiji Zlatan je govorio o dolasku u Los Angeles Galaxy, o nadimku koji su mu dali njegovi fanovi, te je odgovorio na pitanje da li će ići na Svjetsko prvenstvo.

Znate, već nekoliko godina razmišljam o LA Galaxyu, te sam klubu želio da poklonim neki dar… Neko vrijeme sam razmišljao, pa sebi rekao: “Trebam pokloniti sebe!“” – kroz smijeh je rekao Ibrahimović te e obratio publici: “Hvala vam!

Kimmel se osvrnuo na Zlatanovo porijeklo, odnosno mišljenja je da popularni Šveđanin uopše ne izgleda kao jedan, na šta je Zlatan odgovorio: “Šveđani su fini. Ja nisam!“.

Zlatan je takođe govorio o svom nadimku, rekavši da mu se sviđa što ga mnogi zovu “Zlato” ali za one koji nisu sa Balkana teško izgovaraju tu riječ. Mnogi ga takođe nazivaju i “Ibro”, ali nadimak koji je njemu najdraži jeste “Lav”.

U nastavku je Zlatan govorio o golu koji je postigao za LA Galaxy, te saigračima koji bi, kako je Kimmel rekao mogli ostati u Zlatanovoj sjeni, na šta je Zlatan odgovorio: “Ne, ne… Oni će pored mene postati velike zvijezde“.

Na pitanje da li ide na Svjetsko prvenstvo, Zlatan je odgovorio: “Da! Idem na Svjetsko prvenstvo i to je sve što sada smijem reći“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više