Fresh Press portal
Ostali sportovi Sport

Khabib izričit: “Conor je gotova priča, ne bih mu dao revanš ni za pet milijardi dolara”

Khabib Nurmagomedov, aktuelni prvak lake kategorije UFC-a, svoj pojas brani za deset dana protiv Justina Gaethjea.

Iako su mediji špekulirali kako bismo uskoro mogli gledati revanš najvećeg MMA dvoboja svih vremena, onaj između Khabiba i McGregora, čini se da takav scenarij nećemo gledati.

Naime, neporaženi prvak lake kategorije je prošle sedmice odbio s McGregorom učestvovati u reality showu The Ultimate Fighter, a uskoro je i pojasnio svoju odluku.

To bi mu donijelo veliku pozornost, a ja mu je jednostavno neću dati. Da mi ponude pet milijardi dolara, da mi ponude čitav UFC, neću nikada to prihvatiti. S njim je gotovo. Sve što sam imao s njim napraviti, napravio sam 6. oktobra 2018. godine. On je gotova priča”, rekao je Khabib.

Naravno, Khabib je mislio na borbu njih dvojice prije dvije godine kada je McGregora ugušio u četvrtoj rundi, a dotad ga je doslovno isprebijao.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više