Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Komična Facebook svađa Cro Copa sa navijačicom! (FOTO)

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović ozbiljno je ‘zaratio’ sa jednom navijačicom na svom Facebook profilu

U statusu koji je napisao, Cro Cop je govorio o tome da je pozvao Fedora na oproštajnu borbu, da bi potom dobio komentar koji ga je, očigledno, poprilično naljutio.

Jedna navijačica je podrugljivo upitala Filipovića “da li u Guinessovoj knjizi rekorda postoji kategorija za najviše oproštajnih borbi”, aludirajući na to da je Mirko Filipović već nekoliko puta imao “oproštajne” borbe nakon kojih se uvijek vraćao u ring, da bi potom dobila brutalan odgovor.

Cro Cop je u odgovoru bio pomalo vulgaran, a uzvratio je pitanjem “postoji li u Guinessovoj knjizi rekorda kategorija za guranje nosa tamo gdje mu nije mjesto”, nakon čega je dodao kratku poruku sadržaja “Ništa zlonamjerno”, prenosi Sportsport.

Njihova prepirka je za kratko vrijeme postala pravi hit na internetu, a u nastavku pročitajte kako je Cro Cop odgovorom ‘nokautirao’ navijačicu koja se odvažila da ga provocira.

Cro Cop

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više