Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Navijač izvršio samoubistvo poslije poraza reprezentacije na Mondijalu!

Kada se utakmica završila, napisao je poruku roditeljima, a potom je napustio kuću!

Dino Aleks (30) iz Indije pronađen je mrtav u reci u blizini Kerale, dva dana nakon što je misteriozno nestao iz svog doma.

Kako prenosi svjetski mediji, Dino, koji je vatreni navijač Mesija, izvršio je samoubistvo nakon što Argentina izgubila na Mondijalu od Hrvata rezultatom 0:3.

Dinini roditelji kažu da su ga posljednji put vidjeli kako sjedi u dnevnoj sobi i gleda utakmicu. Pretpostavlja se da je mladić, kada se utakmica završila, odlučio da sebi oduzme život.

On je ostavio oproštajnu poruku u kojoj je napisao da više nema razlog da živi i da “odlazi u dubine“. Čim su shvatili da ga nema roditelji su nestanak prijavili policiji. Ubrzo je krenula opsežna potraga. Dva dana kasnije lokalni ribar pronašao je Dinino tijelo u reci, piše “Alo!“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više