Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogledajte kako nana Sadeta iz Visokog objašnjava gol Edina Džeke u Ligi prvaka

Edin Džeko je bez konkurencije najpoznatiji i najpopularniji fudbaler kojeg Bosna i Hercegovina ima, a za Dijamanta zna i staro i mlado. Svi ga vole i svi ga prate još od vremena dok je igrao za Wolfsburg.

Prelaskom u Manchester City njegova popularnost dostigla je neviđene razmjere, a kad je još počeo obarati rekorde za reprezentaciju, sreći fanova nije bilo kraja. Vole ga i danas i svi se raduju njegovim uspjesima.

Tako je i nada Sadeta iz Visokog na jedan veoma poseban način opisala svojim unucima kako je Džeko dao gol za Romu protiv Čelzija u Ligi prvaka. Taj video je ubrzo postao hit na mrežama.

Voli Sada svoga Džeku i ne da ga nikome. Pogledajte ovaj video i dobro se zabavite. Zaista je posebno drag. Nana je bila oduševljena.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više