Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sead Kolašinac se propisno obrukao, navijači mu se smiju

Nogometni klub Arsenal, zajedno sa saopćenjem da je Unai Emeri (Emery) novi šef kluba, predstavio je i novu opremu za sezonu 2018./2019, piše “SportSport“.

Nema sumnje da je uzbudljiv period za Arsenal, tako da možete samo pretpostaviti kako se igrači trenutno osjećaju… što nas dovodi do Seada Kolašinca.

Kolašinac je sa svojim kolegama iz tima pozvan da pozira u novim dresovima, ali čini se kao da se oblačio u mraku, jer mi nemamo drugo objašnjenje za grešku koja mu se desila.

Za razliku od ostalih igrača koji su izgledali odlično u novim dresovima, Kolašinac je šorc obukao naopako. Ovo znači da se logo sponzora nije vidio na kameri, a da ne pričamo o povezici koja se, inače, nalazi na prednjoj strani šorca.

Srećom ili nesrećom, Kolašinac je uvidio svoju grešku sa snimanja pa se na Instagramu našalio.

– Onaj trenutak kada shvatiš da si tokom cijelog slikanja naopako nosio šorc – napisao je Sead na Instagramu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više