Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Stigla kazna i za Ognjena! Vranješ “leti” iz Anderlechta zbog afere s Jelenom Karleušom

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine morat će potražiti novi klub u ovom prijelaznom roku zbog se*s-afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Vranješ je bio akter brojnih skandala otkako je naljeto prešao u belgijski klub za 3,2 miliona eura. Čelnici Anderlechta prelazili su preko svega, ali po*no-afera s Karleušom bila je kap koja je prelila čašu.

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlecta će zakazati sastanak s Vranješem i saopštiti mu da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba i da će morati potražiti novi klub do 31. januara, dokle traje zimski prijelazni rok.

Nadaju se da će uspjeti prodati ga kako bi vratili bar dio novca koji su uložili u ovog “skandal-majstora”.

Vranješ trenutno ne trenira s ekipom, nije otišao s timom na pripreme, navodno je na bolovanju.

Generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren (Michel Verschueren) otkrio je da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi sa se*s-skandalom u koji je Vranješ umiješan i da će se oglasiti i donijeti odluku kada budu imali cijelu sliku i sve informacije.

Podsjećamo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmijenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više