Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Uskoro nećete moći gledati Premijer ligu BiH ali možete Zadrugu…

Korisnici Telemacha i Total TV-a u Bosni i Hercegovini, od jutros ne mogu gledati kanale Arena Sporta, te zbog toga negoduju na društvenim mrežama.

Tako su zbog tržišnog “rata” Telemacha i Telekoma Srbije, koji imaju kontrolne udjele nad kablovskim operaterima na ovom tržištu, mnogi korisnici u našoj zemlji od 1. januara 2021. godine ostali bez mogućnosti da prate sportske događaje na kanalima Arene Sport.

U prevodu, to znači da će ljubitelji sporta koji koriste usluge Telemacha biti uskraćeni za TV prijenose Lige prvaka, Serie A, Evropske lige, Ligue 1…, ali i Premijer lige BiH.

Elitni razred našeg fudbala od ljeta se emituje na kanalima Arena Sporta i Moje TV, a svi korisnici Telemacha neće biti u prilici da gledaju utakmice svojih klubova.

Uz to, ukoliko se ne popravi epidemiološka situacija, odnosno ako FSBiH ne dozvoli povratak navijača na tribine, jasno je kako će dio navijača biti uskraćen za praćenje utakmica svojih omiljenih klubova.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više