Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vedad Ibišević u najboljem timu petog kola Bundeslige

U odabranom društvu sa Franckom Riberyjem, Chicaritom i ostalima našao se jer je prošle subote postigao dva gola za svoj tim u remiju sa Eintrachtom u Frankfurtu – 3:3

 BERLIN (AA) – Vedad Ibišević, napadač berlinske Herthe i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine u izboru Eurosporta našao se u najboljem timu petog kola Bundeslige.

U odabranom društvu sa Franckom Riberyjem, Chicaritom i ostalima našao se jer je prošle subote postigao dva gola za svoj tim u remiju sa Eintrachtom u Frankfurtu – 3:3.

U najboljem timu petog kola Bundeslige u izboru Eurosporta našli su se: Rene Adler (HSV), Theodor Gebre Selassie (Werder), Konstantinos Stafylidis (Augsburg), Kevin Vogt (Hoffenheim), Franck Ribery (Bayern), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund), Alexander Esswein (Hertha), Daniel Baier (Augsburg), Clemens Fritz (Bremen), Vedad Ibišević (Hertha) i Chicarito (Leverkusen).


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više