Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Željezničar se zahvalio Sarajevu na pozivu: Nije pravi trenutak za razgovore, nećemo prisustvovati

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje za javnost u kojem se navodi da Plavi sa Grbavice neće prisustvovati današnjem sastanku premijerligaša.

FK Sarajevo je objavio poziv premijerligašima na današnji sastanak na kojem bi se razgovaralo i o regularnosti takmičenja, a Plavi su uputili odgovor. Tekst prenosimo u cijelosti:

“FK Željezničar se zahvaljuje FK Sarajevo na pozivu na sastanak premijerligaša, ali Klub smatra da nije pravi trenutak da se razgovara o tekućim problemima, te najtrofejniji bh. klub neće prisustvovati današnjem sastanku.

S obzirom na to da je do kraja prvenstva ostalo još šest kola, smatramo da nije odgovarajući trenutak za razgovore. Također, podsjećamo da je FK Željezničar jedan od inicijatora formiranja Udruženja klubova koji se takmiče u Premijer ligi BiH. Klubovi premijerligaši se svakako trebaju dogovarati o koracima i pravcima djelovanja u m:tel Premijer ligi BiH, ali ne u samom raspletu i kraju prvenstva”, saopšteno je iz FK Željezničar, piše SportCentar.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više