Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

BMW, Mercedes ili Audi: Koji je najbolji luksuzni auto?

Snage sučeljavaju najbolji od najboljih, najveće i najprestižnije krstarice njemačke autoindustrije. Mat Watson iz britanskog Carwow pokušava saznati koji je najbolji od tri nominirana. A to su Audi A8, BMW serije 7 i Mercedesova S klasa.

Jedna od bitnih stavki u ovoj usporedbi je cijena. Vjerovali ili ne, najjeftinija je serija 7, slijedi A8, a najskuplja je S klasa. Mercedesov predstavnik je najbolji i u pogledu vanjskog dizajna, dok ulaskom u kabinu stvari postaju malo kompliciranije. S tehnološke strane Mercedes je broj 1, kvaliteta je na strani BMW-a, a Audi je stilski najbolje pogođen.
Na kraju dolazimo i do vozne dinamike, prenosi index.

Konačnog pobjednika nećemo otkriti, ali ćemo reći da je zadnje mjesto pripalo BMW-u. Mi se ne bismo bunili ni s bavarskom krstaricom, zar ne?

https://www.youtube.com/watch?v=m9AbAaDrHxg&t=79s
Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više