Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Honda proglašena najpouzdanijim automobilom u Evropi

Honda je proglašena najpouzdanijim proizvođačem automobila prema anketi Organizacije kupaca i korisnika (OCU). Honda Jazz najmanje vremena provodi u garaži, dok su prema anketi Civic, CR-V i Insight također iznimno zastupljeni.

jazz1

Više od 30.000 evropskih vozača ispitano je vezano za 178 različitih modela. Anketa je temeljena prema pouzdanosti i iskustvima evropskih vozača, a Honda je proglašena kao najpouzdanija marka automobila.

Honda je tako prema istoimenom istraživanju na spomenutom uzorku rangirana na sam vrh sa stopom pouzdanosti 93/100. Nadalje, 79% ispitanika preporučilo bi Honda vozilo, a Honda Jazz proglašena je kao najpouzdanija i najkorisnija dok su ostali Honda modeli visoko pozicionirani, tj. u top 10 najpouzdanijih automobila unutar vlastitih kategorija.

jazz

Cijena, potrošnja goriva, praktičnost i pouzdanost ključne su pretpostavke koje kupci uzimaju u obzir prilikom kupnje automobila. OCU anketa stoga usmjerena je na pouzdanost kako bi ispitala iskustvo vlasnika automobila tokom prošle godine, a podaci koji bi dali uvid u probleme s kojima su se vozači susreli.

Iz ovih podataka stvorena je baza koja pretpostavlja indeks pouzdanosti, a koji će u budućem vremenu poslužiti kao usporedba učestalosti kvarenja ili problema među različitim proizvođačima i modelima automobila.

jazz2

– Pouzdanost i kvaliteta sinonim su marke Honda. Rezultati istraživanja ukazuju na važnost i obvezu kvalitete Honda vozila što je ujedno imperativ prema svojim kupcima. To je važno kako bi Honda kupcima osigurala radost posjedovanja Honda vozila i kako bi uživali u vožnji s najmajnom mogučnošću kvarenja automobila – rekao je viši potpredsjednik Honda Motor Europe Philip Rosi.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više