Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ni policajcu nije bilo jasno kako je vozač u ovakvom autu uspio preći stotine kilometara

Subaru spada u red pouzdanijih vozila koja rijetko staju. Neće posustati ni nakon manjih saobraćajnih nesreća, a ponekad voze i nakon poveće havarije. Fotografija koju je objavila policija iz Montane to najbolje pokazuje.

Naime, tamošnja patrola je zaustavila Subaru za koji se već iz daljine vidjelo da je dobrano oštećen. Međutim, ono što je iznenadilo policajca svakako je razbijeni vjetrobran. Staklo je u potpunosti bilo neprovidno, a vozač je, riskirajući povredu od odlomljenih komadića stakla, mogao jedino gledati cestu kroz rupicu u staklu. To je i učinio pritom noseći zaštitne naočale.

I tu iznenađenju nije kraj jer je vozač izjavio da je tako vozio kroz nekoliko saveznih država, napravivši više stotina kilometara. Nije potrebno naglašavati kako je automobil odmah isključen iz saobraćaja.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više