Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovaj džip kao da je ispao iz prašine zadnjeg Mad Maxa

Kenny Hauk je poznat u svijetu off-road vozila kao doktor koji kirurški precizno prilagođava i uljepšava najmoćnija vozila pogodna za vožnju u svim vremenskim uvjetima

Njegova najnovija čudovišna kreacija je nazvana Rock Rat, a neodoljivo podsjeća na automobile koje smo vidjeli u postapokaliptičnom svijetu Mad Maxa.

Rat-3

Baza ovog redizajna je tijelo Willyevog CJ2A terenca iz 1947. godine, a Rock Rat ima 700 konjskih snaga zahvaljujući prerađenom 12V dizel-motoru iščupanom iz školskog autobusa.

Dodajmo i farove s lubanja logom, neprobojni vjetrobran, audio sustav sakriven u interijeru izrađenom od javorovog drveta i imamo još bolju pilu od onih kakve smo vidjeli u ostvarenju George Millera.

Rat-4

Rat-5

Rat-2

Ako vam fotke ove bebice nisu dovoljne, pogledajte kako je izrada tekla.

Pazi upravljač!

Screenshot_1

Hauk je u početku radio u “construction”, kako Ameri to vole istaknuti, a prijevoz po bauštelama diljem Amerike mu je bio Jeep Wrangler koji je i započeo njegovu ljubav prema džipovima, a kako je frizirao tog Jeepa – oduševio se takvim radom i odlučio pretvoriti svoju ljubav prema džipovima u posao. Bio je razočaran kvalitetom rezervnih dijelova pa je tako počeo rasturati sa svojim verzijama rezervnih dijelova. I sad novci sami padaju u džepove. Od džipova.

Za još terenske ljubavi baci oko na Haukov Instagram.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više