Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Euro Truck Simulator 2 s narednom ekspanzijom vodi u Rusiju

Sa Euro Truck Simulator 2 imali smo prilike da proputujemo gotovo cijelu Evropu, ali je developerima SCS Software ostalo još nekoliko regija.

Stoga je sada predstavljeno naredno poglavlje u Euro Truck Simulator 2, koje kamione vodi u najveću državu na svijetu po površini, Rusiju. Ekspanzija je nazvana Heart of Russia i donijet će dobar dio Rusije, ali ne u potpunosti njen dio koji se nalazi u Evropi.

To bi bilo preambiciozno, tako da će (za sada) ekspanzija pokriti dio do početnih dijelova rijeke Volga, što je i dalje prilično ogromna teritorija.

Prije nego što se Heart of Russia pojavi, razvojni studio igračima još uvijek duguje Iberia DLC, koji je nešto duže u razvoju i poremetio je tempo izdavanja ekspanzija. I dalje je plan da Iberia dodatak dođe prvi, što će se odigrati tokom aprila, a DLC sa teritorijom Rusije je još uvijek u ranim fazama razvoja i pojavit će se nešto kasnije.

Dijelovi Rusije su već dostupni vozačima u igri, a sa Heart of Russia možemo da očekujemo najveće proširenje teritorije do sada u Euro Truck Simulator 2.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više