Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Gran Turismo Sport bogatiji za jednu stazu i nove automobile

Nevjerojatna podrška Polyphony Digitala za njihov Gran Turismo Sport se i dalje nastavlja.

Igra je kroz godine dobila mnoštvo novog sadržaja poput novih staza, klasične single-player kampanje i hrpetinu automobila, a PD je uz sve to u potpunosti izgradio Sport komponentu kao najbolje racing iskustvo koje možete zaigrati na PlayStation konzoli.

U igru je putem nove besplatne 1.47 zakrpe došla legendarna belgijska Spa-Francorchamps staza, novi automobili i novi eventi za GT League (single-player) komponentu igre.

Novi automobili su: Porsche Taycan Turbo S ’19, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce ’15, Mazda Demio XD Touring ’15, Mercedes-Benz 300 SEL 6.8 AMG ’71.

Inače, igra je nedavno dobila i novu disk verziju kroz GT Sport Spec 2 koji je bio ažuriran na 1.37 verziju kako igrači ne bi trebali skidat sav sadržaj koji je izašao kroz godine budući da je ekipa iz PD-a za GT Sport izbacila toliko novog sadržaja da install igre trenutno broji preko 100 GB na PS4. Obična verzija igre je trajno snižena kroz PlayStation Hits program.

Objavljen je i službeni trailer.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više