Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Grand Theft Auto 5 približava se 100 milijuna prodanih kopija

Znamo da smo dosadni i bogu i vragu s informacijama o prodaji Grand Theft Auta 5. Znamo da je ta igra anomalija koja se i pet godina nakon izlaska prodaje bolje od novih igara i rijetko kada silazi s top 10 ljestvica najprodavanijih naslova. No, situacija je ovaj put ozbiljna jer se GTA 5 polako približava rezultatu od devet znamenki, piše “HCL.hr“.

Prema finacijskom izvješću Take-Two Interactivea, u čijem je vlasništvu Rockstar Games, GTA 5 do 31. 03. prodan je u više od 95 milijuna primjeraka. Nije time srušen nikakav rekord, ali se GTA 5 primakao ulasku u elitni klub. Naime, kad GTA 5 dosegne stotinu milijuna prodanih primjeraka, postat će tek treća videoigra u povijesti kojoj je to uspjelo nakon Tetrisa i Minecrafta.

S obzirom da prodaja Rockstarove igre na pada, za očekivati je da će se to dogoditi do kraja 2018. godine.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više