Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Legendarno čudovište iz Resident Evila 2 u remakeu izgleda još strašnije

Ko je igrao originalni Resident Evil 2 definitivno još uvijek pamti kultna čudovišta sa kojima se tamo susretao i koji mu nisu davali noću da zaspi, pogotovu ako je bio mlađih godina.

Sada je red došao da otkrijemo kako jedno od takvih čudovišta izgleda u rimejku koji nam stiže početkom sledeće godine. U pitanju je Licker, čudovište sa ogromnom jezičinom koje vas može napasti na više načina i sa više pozicija.

Prikaz ovog čudovišta nismo vidjeli video formatu (“phew”), već kroz nekoliko fotografija, koje su također dobar prizor kako su se developeri potrudili da čudovištu daju što više detalja stravičnih proporcija u igri sa osvježenom grafikom, piše “Noob.ba“.

Resident Evil 2 rimejk siže 29. januara, a do tada će nam definitivno biti predstavljeno još čudovišta i vjerovatno u video formatu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više