Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Novi Battlefield zvat će se Battlefield V

Electronic Arts je otkrio naziv sljedeće igre u Battlefield serijalu te je još jednom najavio najavu, ovoga puta s preciznim vremenom otkrivanja.

Nije neka velika vijest, ali evo – ove jeseni igrat ćemo Battlefield V. Oznaka V može se protumačiti kao broj pet, ali i V kao Vijetnam, jedna od potencijalnih lokacija na kojima bi se igra mogla odvijati.

Doduše, ništa još nije službeno potvrđeno, a okolo kruže glasine o barem tri različita vremenska perioda u kojima je igra navodno smještena.

Za sada prednjače glasine da je smještena u 2. svjetski rat, ali opet – ništa još nije službeno.

A službeno će biti za tjedan dana, iduće srijede, 23. 05. u 22 sata po našem vremenu, kada nas očekuje prikazivanje premijernog trailera i otkrivanje prvih detalja same igre.

Electronic Arts od svega toga planira napraviti pravi show pa će “program” imati i svog voditelja, a on će biti komičar Trevor Noah iz The Daily Showa, prenosi “HCL“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više