Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogledajte novi Hitman 3 trailer uoči izlaska igre

Hitman 3 je dobio novi trailer uoči izlaska igre, a sada možete pogledati dokle je Agent 47 spreman ići u ime ubistva.

Trailer je streamovan na zvaničnom Hitman YouTube kanalu, a dobili smo uvid u sve lokacije koje ćemo posjetiti tokom igre, karaktere na koje ćemo naići i naravno našeg omiljenog agenta kako ovjerava mete na različite načine.

Lokacije u novom Hitmanu izgledaju impresivno, ali bez obzira na njihov izgled, atmosfera nam daje utisak da se nalazimo na veoma rizičnom mjestu. Većina mapa sadrži obazrive osobe od interesa, obezbjeđenje koje je spremno da se obračuna s potencijalnim napadačima ili oboje. Izgleda da ovog puta Agent 47 neće biti sam u ovim misijama jer smo primijetili i saveznika koji se nalazi pored tihog ubice.

Jeziva melodija prati sva dešavanja, tako da znamo da će ovaj nastavak Hitman serijala završiti priču koju je moderna franšiza počela, a to su obećali i developeri. Trailer definitivno stilski izgleda jako dobro, ali hajde da sačekamo igru i lično se uvjerimo.

Hitman 3 izlazi 20. januara za PS5, PS4, XboxSeries X, Xbox One, PC i Nintendo Switch. Video pogledajte u nastavku.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više