Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U FIFA-i 20 neće biti Juventusa

Konami je objavio da je s Juventusom potpisao ekskluzivni ugovor prema kojem će se italijanski prvak pojaviti isključivo u novom nastavku PES-a.

To znači da igrači FIFA-e 20 neće imati na raspolaganju Juventusovo ime, grb, stadion i dresove, što će biti dostupno samo u PES-u. No EA Sports je već objavio na društvenim mrežama da će se Juventus u novom nastavku zvati Piemonte Calcio i da će u ekipi biti svi igrači Juventusa s pravim imenima.

Ipak teško je očekivati da će se Cristiano Ronaldo u “lažnom” dresu pojaviti na coveru novog nastavka FIFA-e pa nakon tri godine možemo očekivati novog lika na naslovnici. Piemonte Calcio moći će se koristiti u svim modovima na FIFA-i, ali još se ne zna hoće li igrači biti dostupni u Ultimate Teamu.

Konami je objavio da prava na Juventus ima sljedeće tri godine, a sličan ugovor potpisao je s Manchester Unitedom i Bayernom, iako oni nisu ekskluziva PES-a, piše “Noob“.

Novi PES, koji će se službeno zvati eFootball PES 2020, izlazi 10. septembra, a FIFA 20 17 dana kasnije.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više