Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Japanski proizvođač sličicom koncepta zaintrigirao publiku

Ako vam se svidio Urban EV koncept u Frankfurtu, mogli biste se zainteresirati i za nešto što će, sudeći po obrisima i pričama koje kruže uokolo, možda čak biti nasljednik Honde Prelude. Minimalistički izgled ide u boljem smjeru nego na trenutačnom Civicu koji je možda ipak previše japanski izmiješan, ali i sasvim svoj. Honda najavljuje elegantni dizajn i prijateljsko lice, što bi značilo da će prednjem dijelu možda nedostajati agresivnosti, ali trend je takav da kupci žele blage automobile s izraženom ekološkom notom.

Tom trendu jasno se priklonio i pogon koncepta, potpuno električni. Dimenzije bi trebale biti vrlo male, podsjećajući na nekadašnji S600. Ovaj će auto spojiti električne vrline s umjetnom inteligencijom i tvrde da će izazivati slatki osjećaj onome tko ga posjeduje, odnosno da će se vozač s autom lako i emocionalno povezati. Proizvodnja konačnog modela trebala bi se zbiti 2019. godine, ali prvo se moramo zadovoljiti tek jednom sličicom.

I videom fenomenalne rat lookerice, Honde S600, koja je zavrijedila dobiti najviše vozačkih kadrovaod svih dosad snimljenih Jay Lenovih priloga.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više