Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pentagon potvrdio: Fotografije neidentificiranih letećih objekata su stvarne

Odjel koji se bavi istraživanjem neidentificiranih zračnih fenomena, koji je formiran u avgustu prošle godine, uključio je i ovu pojavu u svoju istragu.

Ministarstvo odbrane SAD (Pentagon) potvrdilo je da su fotografije i video, koji su “procurili” 2019. godine, a na kojima se nalaze neidentificirani leteći objekti, stvarni.

Fotografije i videa objekta u obliku trougla koji svijetli i kreće se prema oblacima, snimilo je osoblje mornarice. Sju Goug (Sue Gough), glasnogovornica Pentagona, kazala je za CNN da su članovi mornarice snimili tri neidentificirana leteća objekta. Jedan je u obliku kugle, drugi u obliku žira, a treći je opisan kao “metalni blimp”.

Odjel koji se bavi istraživanjem neidentificiranih zračnih fenomena, koji je formiran u avgustu prošle godine, uključio je i ovu pojavu u svoju istragu. Fotografije i video su objavljeni na stranicama “Mystery Wire” i “Extraordinary Beliefs” prošle sedmice, ali mrežama kruže od prošle godine.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više